Izbornik
Naslovnica
O nama
Tečajevi
Gdje smo
Online prijava
Uputite nam pitanje
Cestovni promet
Online ispiti
Linkovi
Nadimak

Lozinka

Zapamti me
 Tečajevi

Auto škola ZG-4 organizira i izvodi nastavu za osposobljavanje vozača B kategorije vozila. Cijena tečaja iznosi 5150,00 kn , 683,53 € ili 0993453161, 01 2332582.


Način plaćanja:mogućnost plaćanja gotovinom,na rate
i
kreditnim karticama do 30 obroka.

Nastava traje 10 radnih dana
prije

ili poslije podne.Kompletna
izobrazba moguča za 45 dana od upisa
u aš.Nema
prikrivenih troškova.

Tečajevi počinju svaka dva tjedna. Teorijska nastava odvija se u terminima u 10 ili 17 sati, dok se termini praktičnog dijela (vožnje) dogovaraju s instruktorima.

Osposobljavanje za vozača sastoji se od tri nastavna predmeta:
 • Prometni propisi i sigurnosna pravila
 • Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nezgodi
 • Upravljanje vozilom na motorni pogon
  Prometni propisi i sigurnosna pravila

  Nastava iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila odvija se u modernoj učionici auto škole, opremljene umreženim računalima i modelima raskrižja i prometnica. Nastava se izvodi interaktivno, uz pomoć multimedijalnih računalnih aplikacija koje zorno predočuju moguće situacije u prometu, koje se tada dodatno pojašnjavaju na modelima raskrižja i prometnica. Veliko iskustvo predavača osigurava kvalitetno stjecanje znanja o prometnim pravilima i svim tajnama sigurne vožnje.

  Nakon svake nastavne jedinice polaznici auto škole polažu testove na računalima kojima utvrđuju stečeno znanje i koji ih pripremaju za završni test iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila koji se polaže u HAK-u.

  Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nezgodi

  Nastava iz pružanja prve pomoći odvija se u učionici auto škole, a izvodi je doktor medicine koji svojom dugogodišnjom praksom u pružanju prve pomoći garantira brzo i kvalitetno stjecanje znanja.

  Upravljanje vozilom na motorni pogon

  Nastava iz upravljanja vozilom odvija se na poligonu i na prometnicama grada Zagreba. Nakon položenih ispita iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila te pružanja prve pomoći, polaznici mogu izabrati instruktora ili vozilo na kojem će učiti (Mercedes A100, VW Polo i Opel Astra). Nakon sati provedenih na poligonu, gdje stječu osnove upravljanja automobilom, naši iskusni instruktori polaznike oprezno izvode na prometnice. Golemo iskustvo naših instruktora jamstvo je sigurnosti i kvalitete učenja upravljanja automobilom!